Mat som engasjerer

Lokal verdiskaping

Møter med lokale matskapere

I Norge har vi naturressurser og dyktige produsenter som hver dag står på for å produsere råvarer og produkter av høy kvalitet. Men hvem er de og hvordan kan de bli mer tilgjengelig? Som forbrukere ønsker vi i stadig større grad å velge lokalprodusert mat. Fordi lokalprodusert assosieres med høy kvalitet og er noe vi i større grad ønsker å velge, men hvordan? Samtidig slukkes det lys på 2 gårder i Norge hver dag.  

Vi startet vår matreise med å finne frem til lokale matskapere i Agder for å høre deres fortelling og forstå hvordan vi kan samarbeide om å øke tilgangen til det lokale matfatet. Sammen har vi kartlagt markedet og involvert kunder for å forstå hva som skal til. 

Her vil vi dele flere av våre møter med produsenter.

NY GENERASJON

Slå på lysene

Film produsert av Emma K. Løken og Joel  Nziza. Takk til Røyland Gård, Øvre Åbål Gård og Lindland Farm.

Lokalt kjøkkenkalas
Emma og Lotte, medgrûndere Day of Week
Småbruket i Skjærgården

Kunnskap om lokale råvarer og de gode matopplevelsene

Gode fortellinger og matopplevelser skapes når lokale produsenter og lokale kjøkken møtes i samme matkammer. Day of Week samarbeider med serveringssteder om satsning på lokale matopplevelser og måltidsturisme. 

Kontakt oss

Har du interesse for bærekraftig mat, teknologi, marked eller lyst til å bli kjent med oss – ta kontakt! 

2024 © Day of Week AS. Alle rettigheter.

Følg oss på matreisen