Fra idé til Day of Week

Lokalt matsystem

Hva vi gjør

Day of Week utvikler digitalt matsystem for lokalprodusert mat og drikke med økosystem og handelsløsning som gir økt markedsadgang, forutsigbarhet og innovasjon. Vi produserer ikke maten selv, vi samarbeider med de som driver gårder, produserer, tilbereder og serverer mat lokalt. Vår styrke er kunnskap om marked, teknologi, smart mat og samarbeid med dyktige partnere som er motivert for oppgaven og ambisjonen om å produsere og spise mer lokalprodusert mat og drikke.

Startet matreisen i 2020

Vi har reist fra gård til gård, lært og observert, involvert kunder og partnere og fått tilskudd til kartlegging og utvikling. For å løse en større omstilling, må vi forstå de lokale sammenhengene. Det gjør vi med utgangspunkt i Agder som har et stort mangfold av naturressurser og dyktige produsenter.

Bærekraftig omstilling har flere innovasjonsaspekter – sporbarhet og mattrygghet, reiseavstand, ferske råvarer, bedre ernæring, lokalt mangfold, lønnsomhet og regionale arbeidsplasser. Vi er opptatt av å skape løsninger hvor vi jobber tverrfaglig og sammen med fremtiden vår.  

Foredrag omstilling av matsystemet
  • Grûndere
  • Beter Øvre Åbål Gård
  • Founder
  • Gulrøtter

Studentprosjekter og praksisplasser

I Day of Week er vi opptatt av å inkludere og jobbe sammen med neste generasjon i utvikling av nye digitale løsninger som bidrar til endring i forbruk og produksjon av mat. Vi har gjennomført flere utviklingsprosjekter i samarbeid med UiA og tilbyr praksisplasser. Kanskje står neste generasjon nærmere enn løsning på omstillingen. Det motiverer oss.

  • Interns

    Praksisstudenter

    Entreprenørskap og tjenestedesign.

  • Uia Studentprosjekt, Matturisme

    Entreprenørskap

    Forståelse av livskvalitet og matopplevelser.

  • UiA studentgruppe, Tjenestedesign

    Tjenestedesign

    Brukeropplevelser, data og tjenesteutvikling.

Emma og Lotte, medgrûndere Day of Week
Småbruket i Skjærgården

Våre verdier

Nære

Vi har hjerte for det nære og jobber aktivt med dyktige matspirer og produsenter om å skape  lokale matopplevelser, med omtanke for helse, livsstil og bærekraftig utvikling. 

Sultne

Vi jobber aktivt for å utvikle kreativitet, skaperglede og kultur for ungt entreprenørskap på tvers av fag, bransjer og generasjoner. Vi inviterer våre partnere og kunder i nye tanker og jobber sammen om å skape verdier. Det gjør oss sultne og modige. 

Engasjerte

Vår lidenskap er å skape de gode matopplevelsene og engasjere hele familien i hverdagsmat med råvarer, mat og drikke fra lokale produsenter. Mat somgir smak på livet motiverer oss.

Lekne

Vi tar i bruk alle sanser, erfaringer og ny kunnskap og jobber sammen om å endre matvaner til mer bærekraftig. Vår oppskrift er å utforske, lære, leke og samarbeide om å skape mat som engasjerer og bringer folk sammen.

Kontakt oss

Har du interesse for bærekraftig mat, teknologi, marked eller lyst til å bli kjent med oss – ta kontakt! 

2024 © Day of Week AS. Alle rettigheter.

Følg oss på matreisen