Day of Week utvikler digitalt matsystem for lokalprodusert mat og drikke med økosystem og handelsløsning som gir økt markedsadgang, forutsigbarhet og innovasjon. Vi produserer ikke maten selv, vi samarbeider med de som driver gårder, produserer, tilbereder og serverer mat lokalt. Vår styrke er kunnskap om marked, teknologi, smart mat og samarbeid med dyktige partnere som er motivert for oppgaven og ambisjonen om å produsere og spise mer lokalprodusert mat og drikke.
Vi har reist fra gård til gård, lært og observert, involvert kunder og partnere og fått tilskudd til kartlegging og utvikling. For å løse en større omstilling, må vi forstå de lokale sammenhengene. Det gjør vi med utgangspunkt i Agder som har et stort mangfold av naturressurser og dyktige produsenter.
Bærekraftig omstilling har flere innovasjonsaspekter – sporbarhet og mattrygghet, reiseavstand, ferske råvarer, bedre ernæring, lokalt mangfold, lønnsomhet og regionale arbeidsplasser. Vi er opptatt av å skape løsninger hvor vi jobber tverrfaglig og sammen med fremtiden vår.