Hvem vi er

Kompetanse og motivasjon

Kunnskap

I Day of Week har vi kompetanse og erfaring innen marked, foretningsutvikling, teknologi, retail, ernæring og mat. Vi har dyktige rådgivere med relevant erfaring og har etablert samarbeid med solide partnere. Det å jobbe sammen med studenter og elever gir et ekstra push i utvikling av nye løsninger og måter å jobbe på.  

Motivasjon

Vi er inne i handlingens tiår og viktigere enn noen gang er betydningen av tenke nytt, etablere samarbeid i digitale økosystemer og jobbe med teknologi som viktig råvare med utgangspunkt i markedet. I tett samarbeid med produsenter og kunder utvikler vi matsystem for lokale markeder.

Beter Øvre Åbål Gård
  • Founder, Day of Week
  • Smak på livet
  • CEO & Founder
  • Poteter, Øvre Åbål Gård
Uia studentgruppe matturisme høst 2021.
Emma og Lotte, medgrûndere Day of Week
Småbruket i Skjærgården

Jobbe sammen lokalt

Business Region Kristiansand er en verdifull samarbeidspartner med fokus på næringsrettet  lokalmatutvikling. Vi jobber sammen om å løfte lokalmatsatsingen i Kristiansands-regionen. 

På bildet:
Arild Tveide, Business Region Kristiansand
UiA Studentprosjekt, Day of Week

Kontakt oss

Har du interesse for bærekraftig mat, teknologi, marked eller lyst til å bli kjent med oss – ta kontakt! 

2024 © Day of Week AS. Alle rettigheter.

Følg oss på matreisen