Ambassadører

Gode matstunder

Lokal identitet og stolthet

Vi jobber med løsninger som skal gjøre det naturlig for matfaglige kjøkken og lokale produsenter å samarbeide om lokale matopplevelser. Lokalmat handler om identitet, arv, tradisjoner og livskvalitet. Det handler også om sesong og respekt for naturressurser. I Day of Week jobber vi lokalt i Agder for å løse omstillingen i et helhetlig perspektiv. 

I samme matkammer

Lokale matopplevelser starter med mennesker som skaper, gode råvarer og matfaglig kompetanse. Gladkjøkkenet i Vennesla bidrar til å løfte frem dyktige lokale produsenter og inviterer til samarbeid. Vi har startet et spennende samarbeid. I 2023 inviterer Gladkjøkkenet til ny lokal meny. 

Kontakt oss

Har du interesse for bærekraftig mat, teknologi, marked eller lyst til å bli kjent med oss – ta kontakt! 

2024 © Day of Week AS. Alle rettigheter.

Følg oss på matreisen