Matsystem

Spise og produsere mer lokalt

Idé

Idéen til Day of Week ble utviklet av Siv Kristiansen, sammen med Lotte K. Løken, Emma K. Løken og Øystein Chr. Løken. En familie på fire med erfaring fra marked, teknologi, forretningsutvikling, retail og mat. Alle med ambisjon om å bidra med nye tanker som to generasjoner og speilbilde av utviklingen. Siden starten i 2020 har hypoteser blitt testet, løsninger er utviklet og teamet er styrket med dyktige rådgivere innen forretningsutvikling, entreprenørskap og ernæring. 

Vi skal gjøre det lett å lage mat med lokale råvarer som engasjerer hele familien til gode matstunder og opplevelser.

Blåbær smoothie
  • Smak på livet

Lokal tilnærming

Samarbeid

Vi jobber sammen med produsenter og kobler produsenter med hverandre i møte med markedet. Å jobbe med kortreiste verdikjeder muliggjør et spennende og ferskt matfat. Vi utvikler matkartet som en del av vår løsning i samarbeid med Norkart. 

Produksjon av løk, Øvre Åbål Gård.

Kontakt oss

Har du interesse for bærekraftig mat, teknologi, marked eller lyst til å bli kjent med oss – ta kontakt! 

2024 © Day of Week AS. Alle rettigheter.

Følg oss på matreisen